WORKSHOPS

Lær at lave nemme og smagfulde retter med planteproteiner fra Plant Mate by Organic Plant Protein.

Kokken, Thomas Ryberg Larsen, viser hvordan og I laver selv et lille måltid.

Thomas har arbejdet med Plant Mate produkterne i flere år og underviser i dagligdagen køkkenpersonale rundt om i landet i klimavenlig madlavning.

Thomas fokuserer på både smag og ernæring – og at det gerne må være nemt!

Den tilberedte mad kan tages med og nydes derhjemme. Desuden vil alle deltagere få en lille opskriftsbog med hjem.

 

Der tilbydes 4 forskellige workshops både lørdag og søndag.

2 korte workshops: Facon og Marinerede Plante Stykker

2 lidt længere workshops: Karryret og Plant Mate Bolognese

Du tilmelder dig her! – og det er ganske GRATIS

Deltagelse kræver dog billet til messen. Du finder workshop området til venstre for indgangen.


Det kan være lidt svært for mange at forestille sig hvordan de tørre Plant Mate produkter i poserne kan anvendes og blive til et godt og velsmagende måltid.

Formålet med disse workshops er netop, at vise hvordan Plant Mate produkterne kan indgå i velkendte retter, som mange danskere laver i hverdagen. Produkterne kan erstatte kød 1:1 fordi proteinindholdet er på samme niveau. Du skal blot lære at tilføre den gode smag da Plant Mate produkterne som udgangspunkt er smagsneutrale, men de er gode til at optage smag fra saucer, krydderier og andre gode sager. God fornøjelse!

Facon

Navnet antyder at Facon kan anvendes i stedet for den animalske bacon! Smagen er saltet og røget og de små stykker Plant Mate kan også blive sprøde ved den rette tilberedning.

Marinerede Plante Stykker

Disse krydrede og sprøde stykker kan anvendes til rigtig mange forskellige retter. I salater, supper, rullekebab, madpandekager, som snacks og meget mere.

Karryret

En hverdagsret, som kan varieres på mange måder. Dels kan de mange forskellige typer karry, der findes, være bestemmende for smagen i saucen og dels kan forskellige typer rodfrugter og grønsager give en fin variation.

Plant Mate Bolognese

Nok en af de mest populære saucer i danske hjem og i børneinstitutionerne. Denne version uden kød giver besparelser på både pris og CO2 i forhold til en version med oksekød. Plant Mate Bolognesen kan serveres til pasta eller kartoffelmos eller anvendes i en lasagne.